Vil du ha' mere nærvær og tid med dine unger i hverdagen?

Sådan en hverdagsaften, hvor far er i gang med at skære gulerødder i skiver til coq au vin, ungerne leger med deres brio togbane (fra du var barn) i fred og harmoni, mens du smilende og tilfreds lægger tøj sammen og fortæller om din dag… 

Eller sådan drømte du måske det ville være at få børn og være en familie.. 

Read More

5 fif til at håndtere travlhed i hverdagen

Det er faktisk på opfordring at jeg kommer med ideer til hvordan du lidt nemmere får, en til tider stresset hverdag, til at fungere, med lidt mere overskud. De uger hvor aftalerne bare vælter over hinanden og du har svært ved at overskue og nå det hele. Så kan det være rart med nogle ideer til hvordan du får pulsen ned og overblikket tilbage og mindet om hvad der er vigtigt for dig.

 

Read More

Nr. 1 på listen over tidsspilde

Jeg er netop hjemvendt fra en længe ønsket og dejlig tur til London med familien. Men vi skal lige skrue tiden tilbage til før vi tog afsted. Faktisk til da turen viste sig endelig at blive en realitet og ikke bare et punkt på min ønske-to-do-liste for i år. 

Det var lige da begejstring-rusen havde lagt sig og de praktiske ting begyndte at poppe op i hovedet og på huskesedler.

Read More

Hvad jeg lærte af OL i Rio...

Jeg er fuldstændig overbevist om at vi præsterer bedre alle vegne hvis vi har det sjovt og nyder det vi gør, i stedet for at se på det vi bør præstere og gøre. Derfor er det mentale arbejde rigtig vigtigt for sportsudøvere, så de kan håndtere presset, men det er også vigtigt for os andre, hvis vi gerne vil præstere, uden pres og på en mere nydelsesfuld måde.

Read More

Gør din sommer til en fest.

Hurra, det er sommer. Og tid til at feste og fejre alt det vi har gjort og været indtil nu i år. Jeg kom til at punke mig selv med en hård planlægning og opgaveprogram, men er det sjovt at holde ferie med en vrissen og presset mor? Så i stedet skal jeg...

Read More

3 enkle måder at forbedre dit liv på

Jeg tænkte det var tid til lidt af de tips og tricks jeg bruger for at holde dampen oppe, humøret højt og energien og forholdene ved lige. De er alle ting, jeg forsøger at gøre hver eneste dag. Det lykkes i større eller mindre grad, og det gør mig så meget mere tilfreds med mit liv.

Read More

7 Forårsfornøjelser, der booster din energi og humør.

Endelig blev det rigtig forår, hold fast hvor har jeg glædet mig og så bliver det nemlig også min fødselsdag (imorgen) og det gør jo ikke tiden dårligere. Men selv hvis du ikke har fødselsdag nu, kan du sagtens gi dig selv nogle af de små gratis glæder som bringer krop og sind i balance og bare føles godt. Treats du kan give dig selv hver dag, fordi du bare bliver en bedre DIG, når du har det godt.

 

Read More

Hvorfor finde tid til forårsrengøring?

NU er det ifølge kalenderen forår og med den følger der altid en masse snak om forårsrengøring. Jeg har aldrig været den helt store fan af den snak, for jeg må indrømme at rengøring ikke står øverst på min “must-do”-liste. 

Men jeg er begyndt at forstår hvorfor det er så lækkert, ud over at et rent hjem altid er rart.

Read More

Yay - Februar here I come

Jeg glæder mig over ny begyndelser, også selvom det er februar, som jeg altid har syntes var den værste måned på året. 

Denne gang er jeg dog glad og spændt og glæder mig til nye oplevelser. Jeg har nemlig følt at jeg har nået en masse i januar. At jeg har gjort mange af de ting jeg ville og havde sat mig for og noget af det jeg ønskede for mig selv. Det er selvfølgelig ikke sket helt af sig selv, men næsten ;)

 

Read More

Én, men god, ide til mere vinter-energi

Når kalenderen skriver januar og den første nytårs-kådhed og -energi har lagt sig, er der stadig er forbistret langt til forår, sol og varme.  Energien er ikke manglende i naturen, men ligger og lurer under overfladen. Det øger forståelsen for din krop og dit energi niveau når du husker på det.

Read More

To nytårsforsæt or not to nytårsforsæt...

Nytårsforsætter plejer ikke at være særlig inspirerende i min optik, synes det virker som noget man prøver at tvinge sig selv til uden at være særlig motiveret eller ha’ lysten med. 

Til gengæld er jeg blevet rigtig glad for at sætte intentioner for det nye år. Når det føles som om alt er åbent og mulighederne ligger foran mig. For ideen med at ville gøre noget bedre er spot on for GoingHigher :) 

 

Read More