Der er ikke noget der hedder dårligt humør, kun dårlig påklædning.

Der er ikke noget der hedder dårligt humør, kun dårlig påklædning…

Det var hvad min datter kom til at sige en dag. Om det helt var det hun mente, ved jeg ikke, men sjovt var det ihvertfald. Og nok også temmelig sandt, når det kommer til stykket. Min datter er sådan en der klæder sig på for at udtrykke sig (ihvertfald sjældent for varmens skyld eller det praktiske) og jeg kan se hvilken kreativitet der ligger bag når hun vælger tøj. Nogle gange er hun en nisse eller en dreng, en rockstjerne eller sød pige og tager hun læsebriller på bliver hun straks lidt klogere. Eller sådan føler hun sig ihvertfald. Det er som det gamle ordsprog siger:” Klæder skaber folk”. Selvom du måske ikke synes det kan ændre dit humør at skifte tøj, så kan det gøre en forskel for hvordan du føler dig alligevel. Du kan måske mærke forskel på hvilken energi du har, hvis du trækker i et par bløde slidte bukser og en stor trøje eller hvis du bruger lidt tid på hår og make-up og tager tøj på som du føler du ser godt ud i (uanset om det er jeans og skjorte eller den lille sorte).

Jeg stødte også på argumentet i forbindelse med Vild med dans, hvor deltagerne sagde; at det gav altså lige det ekstra til holdning og energi at blive puttet i galla-tøjet, de blev lige en anelse rankere og mere fokuserede, og fik lige en tand ekstra tro på at de kunne det de skulle ind og gøre. Og så har vi OH land. Hun kan da kun være kreativ, enestående og glad i nogle af de outfits jeg har set hende i. Jeg bli’r ihvertfald overrasket og i godt humør af at se på det.

MIg klædt på til sol og sommer - i december ;)

MIg klædt på til sol og sommer - i december ;)

Og det er lige præcis det vi kan gøre med vores tøj, hvis vi klæder os på med bevidsthed. Ikke nødvendigvis efter det humør vi er i, men snarere det humør eller det vi gerne vil være i. (altså lige en tand over = GoingHigher) Så føler jeg mig fx. ikke særlig sexet en dag, hjælper det mig måske at tage noget lækkert undertøj på og noget tøj jeg føler mig lækker i, frem for de ældste trusser i skuffen og en bluse der er spildt på.

Prøv du nu. Hvordan kan du hæve dit humør eller energi ved hjælp af din påklædning? Har du mon noget tøj du skal skal bruge lidt mere og ikke lade hænge i skabet til “en skønne dag”. Er der noget der skal tilføjes ønskesedlen? Skal der mere farve, guld, kjoler, mønstre, jakkesæt i din garderobe, for at matche det du ønsker for dig selv?

Lad mig endelig høre hvordan du kan forbedre dit humør med din påklædning.