7 overraskende gode ting ved at stå i kø.

Nu hvor vi nærmer os jul og gaveindkøb osv skal ordnes, så ender vi ofte i kø for at få lov at betale eller få pakket gaver ind. Det er som regel som en kløe, man ikke har arme til at nå. Møgirriterende.

For ikke at spilde min tid med at vente OG være frustreret og irriteret over det samtidig, har jeg fundet på forskellige måder at gøre ventetiden god og måske endda produktiv. Og ja, du er så heldig at du kan tyvstjæle fra ideerne nedenfor og gøre din ventetid til juhuu -kø-tid.

  1. Hvis du har din telefon med, så kan du planlægge resten af dine indkøb, ruten hjem, morgendagens opgaver eller skrive to-do lister. Du hjælper dig selv ved at planlægge, så hvis du får lavet ugens madplan eller kørsel koordineret for ungerne er tiden ikke spor spildt.
  2. Du kan nyde at du har et øjeblik alene. Hvis du stirrer tomt ud i luften og trækker vejret dybt, så er du faktisk i gang med en meditation.
  3. Har du ungerne med, kan du bruge tiden på at være nærværende med dem. Snak med dem om, hvad de glæder sig mest til og alt det andet der falder dem eller dig ind.
  4. Træn. Jep, bækkenbundsøvelser i køen er en klassiker og en kvindes bedste ven og er helt usynlig for andre, men du kan også bruge tiden på strækøvelser for nakken, rulle med skuldre eller tage squats, hvis du er ligeglad med, hvordan det ser ud :D
  5. Drøm om, hvordan din ideelle jul ser ud eller, hvor du drømmer om at rejse hen eller noget andet storslået, det løfter dit humør og gør ventetiden så meget sjovere.
  6. Brug tiden på at mærke, hvordan du rent faktisk har det og hvad du har brug for. Er du træt, stresset, frustreret, glad, forventningsfuld. Shopper du fordi du skal eller bør, eller nyder du det og har en fest med at finde gaver til din familie? Bemærk og vær opmærksom på om du får nogle indskydelser eller ideer.
  7. Giv et kompliment og spred lidt julehumør. Om det er til kunden foran i køen eller en sms til din mand er lige fedt og virkelig i julens ånd, det handler vel om at sprede lidt kærlighed :)
the-christmas-rush.jpeg

Nu har du en masse ideer med i den mentale håndtaske, så kan du hive dem frem, når det passer dig. Både her i juleræs måneden men også resten af året. Må du få en vidunderlig december og afslutning på året med masser af overskud, som både du og din familie kan nyde.