Sommer og eventyr

UHH sommeren er her, ihvertfald ifølge kalenderen og så skal der ske masser af skønne ting og sager. Måske skal du ud at rejse og måske er det største at prøve at holde ukrudtet nede. Sommerferien i år byder på en lile rejse, men ellers mest hjemme med ungerne - og de har lavet ferieønskelister :)

Deres ønsker inkluderer bl.a. en picnic med tæppe og madkurv, en tivolitur med mormor og morfar, en tur til stranden og en shoppe-/cafétur alene med mor. Men i år har vi også lavet lister over ting vi VIRKELIG gerne vil, mens vejret er til det eller sæsonen i det mindste. For ellers så er sommeren pludselig gået.

Hvis du mangler inspiration, til hvad der kunne gøre din sommer mere fantastisk og mindeværdig, så har vi lavet en liste til inspiration her:

 • spise jordbær med fløde
 • se solopgang over havet
 • cruise på strandvejen
 • smage Danmarks bedste is
 • bade i måneskin
 • bygge sandslot med ungerne
 • lave yoga udendørs
 • prøve at windsurfe
 • finde vilde bær
 • sidde en hel dag i solen med en stak dameblade
 • lære at lave strawberry daqueri
 • læse en bog, du længe har haft lyst til
 • spise morgenmad på en båd

Hvis du har nogle fantastiske ideer til hvad sommeren skal bringe eller noget der står på din liste denne sommer. Så læg endelig en kommentar nedenfor. Måske kunne vi også blive inspireret til at få en endnu mere forrygende sommer :D

Må din sommer blive varm, lang og uforglemmelig