Yay - Februar here I come

Jeg glæder mig over nye begyndelser. Men nu er det februar, som jeg altid har syntes var den værste måned på året. Når julen for længst er ovre og der stadig er frygtelig lang tid til forår, sol og varme.

Denne gang er jeg dog glad og spændt og glæder mig til nye oplevelser. Jeg har følt, at jeg har nået en masse i januar. At jeg har gjort mange af de ting jeg ville og havde sat mig for og noget af det jeg ønskede for mig selv. Det er selvfølgelig ikke sket helt af sig selv, men næsten ;) Og så vil jeg gentage succesen i februar.

Jeg startede med at bruge lidt tid på at overveje, reflektere og tænke over hvad jeg gerne vil opnå, opleve, gøre, føle i år. Så har jeg simpelthen sat det lidt i system og bestemt mig for nogle ting, der skulle ske i januar (og lidt i de andre måneder også). Bl.a. havde jeg booket en tur til Bruxelles med kærestetid, lavet aftaler om at ses med venner og været vedholdende i at få en dato i kalenderen, for ellers smutter det så nemt i daglidagens trivialiteter og gøremål.

Jeg har dedikeret skrivetid og aftalt sengetid med mig selv. Jeg slukker for elektronikken senest kl 21.30, for på den måde at hjælpe mig selv til at få skrevet det jeg vil i min kalender og notesbog og ha en større chance for at få den søvn jeg gerne vil have. Dette er lavet som en hjælp til mig selv og ikke som et moment at banke mig selv i hovedet med, for selvfølgelig skal der være plads til at se en film en aften, være ude med en veninde eller hvad det nu kan være. PÅ den måde får jeg frigjort en masse plads (og tid) i min hjerne, da jeg ikke behøver overveje, diskutere eller vurdere hvad, hvornår eller hvordan på disse punkter ihvertfald.

Det betyder også at jeg har oplevet og følt at jeg har fået det ud af årets første måned om jeg ønskede og håbede. Følelsen af at ha' gjort eller opnået det jeg ville, er skøn. Det er en masse små succeser, jeg kan give mig selv i løbet af en måned. Ved at blive bevidst om hvad jeg vil ha ud af måneden og så gå efter det, planlægge, aftale, undersøge og så skabe det efter bedste evne og muligheder.

Så nu kan februar bare komme an og jeg glæder mig til de oplevelser, jeg er ved at planlægge, bl.a. fastelavnsfest og udklædninger og en ansigtsmassage.

Hvad har du planlagt i februar, der løfter dit humør og gør dig glad? Eller har du ingen på plakaten endnu, skulle du se at finde på noget at se frem til. Og del det super gerne i kommentarerne, måske inspirerer det andre.