Hvad er vigtigst? At være travl eller være dig?

Kan du forestille dig dit barn sige: “jeg vil bare gerne være travl, når jeg bli’r voksen - ligesom Mor”.
Næppe!
Det var nok heller ikke det du drømte om som barn. Og heller ikke det du drømmer om i dag. At have travlt eller være travl.

Men du kender nok følelsen af at have travlt. Der er mange ‘vigtige’ ting der skal nås og gerne inden de næste aftaler i kalenderen. Og to- do listerne kan hurtigt blive uendelige.

Det er meget vanedannende at have travlt. Dels er det nærmest et æresemblem i vores kultur. Og dels kan det være meget trygt at ‘gemme’ sig i travlhed og hele tiden skulle nå eller gøre noget.
Du kender det sikkert og er vant til det og så slipper du for at kigge nærmere på dig selv, og hvordan du har det. For hvad nu hvis du ikke helt kan li’ det du ser?

Så er fandangoen løs i laksegade, for så er du nødt til en af 2 ting. Gøre noget ved det, så du vil elske det eller også vil du lide i stilhed, nu med den erkendelse, at du lider.

For mig er travlhed, den der tangere til stress, altid et tegn på at der er noget jeg skal kigge på, et behov jeg prøver at ignorere.

Hvis du tør stoppe op og mærke efter og lytte til DIG. De små stemmer i hovedet ;), trætheden eller smerterne i din krop, længslen i dit bryst eller vildskaben i dine hofter.

Hvad vil du så egentlig?
Hvad har du brug for?
Hvilken lille ting kan du gøre lige nu for at imødekomme det?

Hvis det er meget provokerende for dig er du nok stoppet med at læse nu.
Så Tillykke til dig, der er nået hertil. Du ved godt der er noget der skal lyttes til (det er der altid ;)).

Du kan starte med at sætte dig et sted hvor der er ro (badeværelset fx), tage 5 dybe vejrtrækninger og stille dig selv ovenstående spørgsmål.

Bare vær åben for hvad der kommer og hvad du mærker i din krop. her er der ingen facit, der sker, det der sker.
Hvis ikke du mærker noget er det også fint, så kan du bare være glad for at have givet din krop de 5 min pause, som garanteret er tiltrængt.

Det er det jeg gør, hvis jeg begynder at flakse rundt som en høne uden hoved, for det føles nemlig aldrig godt.
Og godt vil jeg have det.
Og en mor der har det godt, er bedre end 10 der har travlt ;)

God weekend til dig