7 Forårsfornøjelser, der booster din energi og humør.

Endelig blev det rigtig forår, hold fast hvor har jeg glædet mig og så bliver det nemlig også min fødselsdag (imorgen) og det gør jo ikke tiden dårligere. Men selv hvis du ikke har fødselsdag nu, kan du sagtens gi dig selv nogle af de små gratis glæder som bringer krop og sind i balance og bare føles godt. Treats du kan give dig selv hver dag, fordi du bare bliver en bedre DIG, når du har det godt.

  1. Duft til en blomst - det kan bare være en du kommer forbi på din vej, men stop op og sans. Der gemmer sig garanteret gode fytokemiske egenskaber i den som din krop vil nyde.

  2. Mærk solen. Gå ude og tank op på D-vitamin, nu hvor solens stråler endelig er til at være i uden vinterfrakke. Mærk hvordan de varmer din hud.

  3. Mærk græsset mellem tæerne. Jep bare tæer en tur i græsset som da du var barn, skulle være godt for hele nervesystemet og det behøver ikke være længe. Og så kilder det så sjovt eller du kan nyde kontakten til jorden, hvor alt livet kommer op af nu.

  4. Lyt til fuglene eller græsslåmaskinerne - lad livet og forårs-energien trænge ind gennem dine ører også (selvom de fugle kan vågne pokkers tidligt ;))

  5. Prøv at se naturens forunderlig i et eller andet fx et romanescokål, som naturen har skabt så vildt i matematiske snirkler, eller centrum af en orchide. Der kan gemme sig store ting i det små :)

  6. Klæd dig i friske forårsfarver, bare et tørklæde måske, hvis du er hende, der altid går i sort. Eller smid sommerdugen på bordet eller få farver ind på en anden måde. De påvirker også din energi og dit humør.

  7. Stil dig op af et træ (eller bare et sted udenfor) og prøv at få en fornemmelse af den spirende energi, der pibler op af jorden til træer, buske, frø og blomster - og også i dig. Træk vejret dybt og sug den til dig. Du skal måske også gøre dig klar til at springe ud :)

Så nu er det bare op til dig at nyde foråret i stort eller småt, nu har du ihvertfald en håndfuld ideer til at få del i den skønne energi, der hører foråret og nye begyndelser til. Det er den perfekte tid til plantning af blomster, ideer og nye projekter, så du kan høste frugterne af dine - jeg vil ikke skrive anstrengelser, for det behøver det ikke at være ;), næ - fornøjelser. For det der bliver sået i glæde, har endnu sødere frugter :)

Uh så billedrigt det blev i dag.
Der er “maj-et” godt at se frem til ;P (Ved godt den er plat, ku ikke la’ vær’ :D)
Ønsker dig den mest fortryllende forårsmåned.