Gør din sommer til en fest.

HURRA, Det er sommer!

Jeg havde først lavet masser af planer for, hvad jeg skulle nå her til sommer, men da jeg kunne opdagede jeg blev drøn vrissen (/vissen), måtte jeg finde ud af, hvad det handlede om. Det viste sig at være alt det jeg synes jeg BURDE gøre, nå og lave henover sommeren.

Jep, selv en øvet, falder i “burde-fælden” ind i mellem. Heldigvis er jeg også øvet i at komme op igen, så det måtte jeg igang med. Nu har jeg givet mig selv fri fra alle planerne. De må ændres, udskydes, eller laves, hvis jeg får LYST - uh, så meget bedre, mere afslappet og nydelsesfuldt sted at være og arbejde fra :D
Det betyder at jeg kan slippe nogle af de forventninger jeg havde lagt på mig selv. Det irriterer stadig en lille del af mig, hvis jeg ikke får nået alt det jeg gerne ville ha ordnet, præsteret og klaret, men mit wellbeing er vigtigere. For mig OG dem jeg skal holde ferie med ;)

Derfor holder jeg også fri fra bloggen i juli måned. Jeg skal lige kalibrere og slappe af og forhåbentlig komme på vildt gode ideer til nye blogs eller projekter, jeg kan glæde mig til at tage fat på efter ferien.

Og så skal der fejres! Alt det jeg har nået, gjort, klaret, været i år (indtil nu).
Jeg skal da freaking fejre at jeg har kørt 2 prøveforløb, at jeg har været konsekvent med min blog, at jeg har været ude af min komfortzone flere gange og kontaktet folk direkte med mine ideer.
Jeg skal fejre at jeg har husket at forkæle mig selv, at jeg har nået mange af de ting, der var på min års-oplevelses-liste (og tilføje lidt flere, som ferie med familien i udlandet). Jeg skal råbe HURRA over at jeg har forbedret mine vaner med meditation, spise krydderurter og at modtage kritik.
Der skal danses over at jeg har husket at nyde roserne i haven og alle mulige andre steder, over at min familie er raske og de gode forhold vi har.
Jeg skal spise en pistacie-is for at huske og mindes og nyde alt det min mormor nød, gav og forlod i år og for at fejre at have haft så skøn og kærlig en kvinde i mit liv.
Jeg skal juble over mit heppekor, der er så mega vigtig en støtte og opmuntrer mig i hverdagen.
Jeg skal åbne en flaske bobler for at fejre at jeg er MIG, helt særlig, småskør, sanselig og ;)

Hvad vil du du fejre? Hvad skal du hylde og hædre i dit liv?
Skriv hvad og hvordan du vil fejre i kommentarerne herunder og jeg vil juble, fejre og heppe over det hele med dig.