GoingHigher Forløb - Gratis prøveforløb

 

Til dig der:

Drømmer (i al hemmelighed) om et lidt bedre, sjovere, roligere eller .... liv?

Godt ved du har det godt, men føler, at der stadig mangler noget?

Nogle gange ligger i sengen om aftenen og tænker på hvad der er galt, når du nu har så meget?

Vil dine børn og dine kære det bedste (hint: En glad og tilfreds mor/kæreste/veninde)

 

Hvis du vil ha'.

Ville du elske at gå i seng om aftenen fuld af taknemmelighed og dyb tilfredshed over din dag?

Brænder du efter at føle dig fri og glad når du vågner om morgenen.

Længes du efter noget MERE, noget du ikke helt kan sætte ord på, måske?

Vil du have et super tilfredsstillende liv, der er designet efter DINE ønsker?

 

Du har garanteret det hele, mand, børn, hus, arbejde, venner og gode relationer.

Men føler du nogle gange at det alligevel ikke slår til. Måske føler du dig lidt utaknemmelig og tør derfor ikke sige højt at du savner noget.

Du skal vide at du ikke er alene.

Jeg har været der og har mødt mange som dig.

Jeg valgte at gøre noget ved det, fordi det endte med at gå mig så meget på, at det gik ud over mine børn og mit parforhold. Dem jeg holdt mest af, kom uforvarende til at lide med mig. Vi har lært at lide i stilhed. Men hvorfor blive ved med det, når nu der er en anden måde at leve på?

video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more
 
 

Du KAN få det anderledes. Livet kan føles endnu bedre. Du kan få endnu mere glæde, tilfredshed, frihed, sjov, lykke eller hvad du drømmer om, i dit liv.

 

Jeg har gået vejen selv og er virkelig stolt og glad over det liv jeg har skabt. For ja, jeg har selv skullet gøre noget ved det. Der kom ikke lige en hest med en prins, der kunne læse mine tanker, mærke mine længsler og virkeliggøre mine usagte (og endda udrømte) drømme.

Jeg tog selv skeen med begge hænder og begyndte at smage på grøden (faktisk mange slags, for at finde ud af hvilken jeg rigtig godt ku’ li’).

Men jeg sku helt derud, hvor jeg virkelig led, før jeg gjorde noget, der hvor det gik op for mig, hvordan mine børn led med mig og først da DET blev synligt kunne jeg se omkostningerne.

Du behøver ikke vente så længe (please don’t, for din egen, din families og alle andres skyld) Der er ingen der har glæde af at du lider (selvom du måske tror ikke ingen andre ser, hører eller opdager det, så mærkes det alligevel).

Gør dig selv og dine børn, den tjeneste at blive en glad og tilfreds kvinde, mor og hustru, så de vokser op og lærer at det er ok. Lær dem noget andet end lidelse og at de ikke behøver at hugge en hæl eller klippe en tå, for at ku giftes med prinsen eller bo på slottet.

Dine børn fortjener en livsglad og sprudlende mor, dybt tilfreds og med ægte overskud at give af.

 

Prøveforløbet starter d. 2. maj 2016.

Forløbet varer 4 uger og er

Dream - 

Du skal dykke ned i og springe op af dine drømmer, ønsker og længsler. Så du sprudler og mærker begejstring igen.

Be -

Lær hvad dine ønsker og længsler egentlig handler om og få og mærk det allerede nu.

Do -

De sjoveste og nemmeste genveje til at få det som du vil ha' det - Nu og fremover

 

Der vil være videoer der skal ses og øvelser der skal leges med. Altsammen med en åben og legende tilgang, det er sådan du får mest ud af det (og alt andet faktisk også ;)) 

Det eneste jeg vil be' om til gengæld er feedback undervejs og til slut. Det er også en gevinst for dig, da jeg derfor følger dig tæt, så jeg sikrer mig at du får det optimale ud af forløbet. 

Er du i tvivl om det er noget for dig eller har du spørgsmål til mig eller forløbet, så skriv ENDELIG til mig. Jeg vil glæde mig over din interesse og besvare og afklare det du må ha' brug for. Jeg ved godt det kan være svært at kaste sig ud i noget man ikke kender, men jeg har favnen fuld af redningsveste og lover jeg tager mig godt af dig. Og ligeså vigtigt jeg lover at jeg tager mig godt af mig selv, så jeg kan være der bedst og mest muligt for dig.