Om mig

Hej Du

Velkommen til

Har du hørt det?

Det betyder noget om du er glad!

For din familie og alle du omgiver dig med. Jeg ved at du fortjener at have det godt og endnu bedre og jeg tror på at det vil gavne og glæde først dine nærmeste, der holder af dig og ønsker dig glad, dernæst dem omkring dig og sidste ende på den helt store skala - for samfundet. 

JEG tror på at jo mere du følger din drøm, din lyst, jo mere du er glad og har det godt, des bedre trives din familie, des større overskud har du til veninder og kolleger. Når du fylder dine egne sko ud (og ikke går i for små) er det nemmere at gå forrest og bane vejen for dine børn og alle andre omkring dig, du ønsker skal være lykkelige og glade.

Det begynder med dig og du fortjener at have det fantastisk.

 

 

 

 

 

Mit navn er Stine Elbrønd Riismøller. Jeg er mor, datter, hustru, søster, veninde, fjollet, praktisk, reflekterende, temperamentsfuld, trodsig, plat, autentisk, men mest af alt bare MIG. Jeg kan kaldes alle tillægsord i bogen, afhængig af situationen og selvfølgelig bliver nogle brugt oftere end andre, men ingen af dem definerer præcist hvem jeg er. Sådan er det garanteret også med dig. 

 

Kompetencer:

Jeg har foretaget ændringer i mit eget liv flere gange, fx fjernede jeg alt mad og drikke fra hjemmet, som jeg ikke synes vores søn skulle vokse op med at se os spise og lavede en livstilsomlægning på kostområdet (det har jeg gjort et par gange siden, dvs uddybet den). Jeg har taget ansvar for at ændre ting i mit ægteskab, og ændret min indstilling, så vi kunne fortsætte sammen. Jeg har skabt denne side, blog und alles og lært mig selv mange ting fra bunden, for at kunne hjælpe dig. Iøvrigt har jeg hjulpet andre til en mere positiv og konstruktiv tilgang til livet via forløb, workshops og foredrag.

Jeg er:
Grinende
Empatisk
Kvik
Uhøjtidelig
Nævenyttig
Imødekommende
Engageret
Fjollet
Fysisk
Snakkesalig
Tillidsfuld
Handlekraftig
Praktisk
Og en masse andet afhængig af situationen

 

Nå ja og så er der alt det konventionelle ;)

Uddannet proffesionsbachelor i fysioterapi 2003

uddannet Feminin leder v. Kirsten Stendevad 2011, 2013

Visionær coach uddannelse 2012

Qoya teachers training 2013

Iøvrigt har jeg arbejdet som pædagogmedhjælper, medhjælper i 0. klasse, som researcher, copywriter, head of domestics (logistik, planlægning, energiudvikler

 

Tag Tiden Tilbage
10.00

Har du nogensinde ønsket dig flere timer i døgnet?

Vil du gerne slippe for at føle dig overvældet af opgaver, pligter, alen-lange to- do lister?

Gad du godt ha flere timer i døgnet, så du både kunne nå alt det praktiske OG have mere tid til dine børn og dig selv?

 

Nu kan du få tid til det hele. (Det passer ikke men du kan få tid til alt det du VIRKELIG vil ha tid til og det er vigtig for dig).

 

 

Quantity:
Læg i kurv

Jeg kan hjælpe dig med at blive klarere på dine prioriteter, ønsker, mål og drømme. Fordi jeg selv har øvet og øvet mig, prøvet mange ting af, brudt nogle barrierer og forhindringer for mig selv på vejen, så jeg kan vise dig hvordan du kan gøre det samme. For tro mig, der vil være masser af “sjove” grunde til at det ikke vil kunne lade sig gøre for lige præcis dig - dem vil du sikkert være rigtig dygtig til at finde på. Og jeg vil tro jeg kender dem alle efterhånden enten fra mig selv eller alle dem jeg har snakket med og hjulpet videre over de forhindringer.

 

 

Jeg er Stine Riismøller. Jeg er mor, glad, detektiv (på mig selv og alt muligt om mennesker og hvordan vi trives), ordleger, optimist (når ikke jeg er pessimist, hvilket er ca 1 gang om mdr ;)), virkelig god til mennesker, som jeg generelt holder meget af, omsorgsfuld, stædig og så brænder jeg for at gøre en forskel. For dig. Så du kan leve det bedst mulige liv og give det bedste videre til din familie og dem omkring dig